WORSHIP NIGHT  |  LOVSÅNGSGUDSTJÄNST

”Men det kommer en tid, och den är redan här, när sanna tillbedjare ska tillbe Fadern i ande och sanning. Sådana tillbedjare vill Fadern ha. Gud är ande, och de som tillber honom måste tillbe i ande och sanning.” (Johannesevangeliet 4:23-24)

Worship Night är en lovsångsgudstjänst där vi tillsammans träffas för att upphöja Jesus och ge Honom ära! Vi vill vara en generation som tillber Gud i ande och i sanning, en generation som vågar ta fram ljuset och låta det lysa för alla människor så att de ger Gud äran! Vi vill vara en generation som låter våra liv vara en lovsång för Gud! Därför så träffas vi för att tillbe Jesus, ha gemenskap med varandra och fortsätta lära känna Jesus och låta Hans ord förvandla oss från insidan ut!

För mer information om nästa Worship Night eller om du vill komma i kontakt med någon från temaet kolla in kalendern eller läs mer på vår facebook sida!