Vittnesbörd.

Nedan finner du berättelser från genombrott, helanden och förvandlade hjärtan

som kastar ljus över allt som Gud gör i människors liv.

Helad från hjärntrötthet efter utmattningssyndrom

Detta vittnesbörd delas utav Aneht, som blev helad från hjärntrötthet.

”Jesus helade mig i maj. Jag stod ute i foajén i kyrkan jag är med i och tackade Jesus för helande och han helade mig. Hade i många år haft mycket värk och blivit stel från nacke och ner till knäna. Hade väldigt svårt att gå ner på knä , kom med svårighet upp igen. Kunde inte böja knäet riktigt. Värk och stelhet pga artros och skleros. Var även hjärntrött efter utmattningssyndrom. Kunde inte jobba mer än 4 tim . Efter att jag blev helad kan jag jobba mer, hjärntröttheten är borta, värken och stelheten väldigt mycket bättre. Så glad för detta!”

Helad i rygg efter bilolycka

Detta vittnesbörd delas utav Leo, som blev helad i ryggen efter bön från rumskamrater.

”För ca 10 år sedan var jag med om en bilolycka, resultatet av detta var en trasig rygg. Jag gick med smärtan i flera år till det blev ännu värre, för drygt ett år sedan. Jag skadade mig på jobbet och blev sjukskriven under en lång tid. Jag kunde inte göra mycket annat än att ligga i sängen i över en månad. Men i början av detta året (2018) så helade Gud mig genom mina rumskamrater! Vi kunde knappt tro det. Sen dess har jag inte haft någon smärta alls!!”

Helad från smärta i ryggen.

Detta vittnesbörd delas utav Erik, som blev helad under en outreach.

”Jag har lidit av smärtor i ryggen det senaste, både vänster och höger sida av ländryggen. Smärtorna har tilltagit på eftermiddagen/kvällen. Ikväll så kom en kille fram till mig och frågade om jag hade ont i ryggen och sa att Gud ville göra den bra. När han bad så upplevde jag en värme i hela ryggen och strax därpå försvan smärtan helt. Nu är jag helt bra!”