RPG

Riksförbundet Pensionärsgemenskap

Välkommen till RPG’s samlingar Vallhamrakyrkan

RPG är en ideell och partipolitiskt obunden pensionärsorganisation. Med kristna värderingar som grund arbetar vi för en trygg framtid som äldre och som anhörig. TIllsammans vill vi ge impulser till en ökad gemenskap och skapande verksamhet bland pensionärer. Vi har ett mycket gott samarbete med Sävedalens kyrka och Equmeniakyrkan i Sävedalen,
och samlas varannan vecka till gemenskapsträffar i våra olika lokaler. Efter servering ges ett intressant program då inbjudna gäster håller föredrag, kåserar, visar bildspel eller bjuder på sång och musik. Varje termin gör vi studiebesök på något “Sevärt i vår närhet”.
Vårterminen avslutas med en heldagsutfärd. Ladda ned separat program nedan för mer detaljerad information om både mötesplatser samt tider.

Har du frågor ller vill veta mer om RPG, kontakta:
Inger Carlsson, 031-264906 (Vallhamrakyrkan)
Lisbeth Standar, 0721-979365 (Equmeniakyrkan Sävedalen)

Varm Välkommen!