Vallhamrakyrkans Förskola

Prästkragen

Prästkragens förskola ägs och drivs utav Vallhamrakyrkan. Vår förskola skall vara en förskola där alla känner sig välkomna och vi bygger på ett nära samarbete med hemmen.
Vi vill skapa en trygg och kärleksfull atmosfär, där alla kan känna att de får vara med och trivas.  Vi vill med vår förskola sprida budskapet om Jesus vidare och vi arbetar med den kristna värdegrunden som bas. Prästkragens förskola startade i mars 1988 med en avdelning, och utökade i augusti 1994 med en småbarnsavdelning. Vi har nu plats för 30 barn, fördelade på de två avdelningarna, Prästkragen 3-5 år med plats för 20 barn och Pysslingkragen 1-3 år med plats för 10 barn. Vi har en stor härlig gård som är inhägnad och indelad för stora och små barn. På stora gården finns gungor, sandlådor, klätterställning, lekstuga, en båt, en stor plan för cykling och en härlig gräskulle för pulka- och vattenrutschkaneåkning. På lilla gården finns det gungor, sandlådor, klätterställning med rutschkana och en lekstuga. Vi har en kokerska som lagar all maten och ett kök per avdelning där alla våra måltider serveras.

Vi vill i vårt arbete med barnen skapa en trygg och kärleksfull atmosfär, där alla kan känna att de får vara med och trivas. Genom lek och inlärning vill vi stödja och stimulera barnens utveckling. Vi som arbetar här har en kristen livssyn.

Här nedan finner du vidare information om köregler, ansökan och kontaktinformation:

KOM I KONTAKT MED OSS

Hitta hit

Oxledsvägen 4, 43367 Sävedalen

Copyright © 2017 Vallhamrakyrkan

Prenumerera på
Vallhamrakyrkans Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av Vallhamrakyrkans nyhetsbrev! 
Få den senaste informationen och nyheter om vad som är på gång i kyrkan direkt på din mail!

Tack för att du prenumererar på Vallhamrakyrkans Nyhetsbrev! Från och med nu är du inkluderad i vårt mailutskick!

X