Välkommen till Vallhamrakyrkan Play!

Efter rådande omständigheter med covid-19 webb-sänder Vallhamrakyrkan numera sina gudstjänster direkt via Youtube på Söndagar kl 11.00. Gudstjänsterna delas både här på sidan och på vår facebook sida! VI vill under dessa tider göra våra hem till en gudstjänst-plats, varmt välkommen att delta i gudstjänsten hemmifrån ditt hem! Är du äldre eller i en riskgrupp och sitter i karantän eller inte har möjlighet att gå ut?
Nedan kan du se hur vi som försmaling kan hjälpa dig!

KLICKA PÅ LÄNKEN HÄR NEDAN FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL VALLHAMRAKYRKANS YOUTUBE-KANAL
OCH TITTA PÅ DEN SENASTE WEBB-SÄNDNINGEN!

SENASTE LIVE-SÄNDA GUDSTJÄNSTERNA:

SÖNDAG 31 MAJ

SÖNDAG 24 MAJ

SÖNDAG 17 MAJ

SÖNDAG 10 MAJ

SÖNDAG 3 MAJ

SÖNDAG 26 APRIL

SÖNDAG 19 APRIL

SÖNDAG 12 APRIL

SÖNDAG 5 APRIL

VI KAN HJÄLPA DIG MED…

ATT HANDLA

Är du äldre eller i en riskgrupp och sitter i karantän eller inte har möjlighet att gå ut? Vi hjälper gärna dig att handla!

ATT SAMTALA

I kristider kan det vara svårt att hantera de känslor eller händelser som sker. Vi finns här för dig som behöver prata!

ATT FINNAS DÄR

Vi vill finnas där för dig som har ett behov. Behöver du hjälp med något annat? Hör av dig till oss så kan vi se vad vi kan göra.

Kontakta oss här: