NEW WINE LEDARKONFERENSER 2019

New Wine vill se lokala församlingar komma till liv som får vara med och förändra våra städer och vårt land. En del i detta tror vi är att ledare får verktyg att leda församlingarna vidare och att hela Guds folk blir utrustade till att göra Jesu gärningar. Vi vill fortsätta bygga relationer och nätverka mellan lokala församlingar över samfundsgränserna och i år har vi därför fyra regionala ledarkonferenser i Falun, Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi vänder oss till dig som är ledare, ta med dig ditt team från din församling och kom. Vi välkomnar också dig som vill knyta kontakt med New Wine och brinner för att se landet förvandlat så att vi tillsammans får ta del av undervisning, betjäning och för att lära känna andra i din region.