GE EN GÅVA

GIVANDE

Vill vill vara en församling som ärar Gud med allt vi är och har, både vad gäller vår tid, gåvor, talanger och ekonomi.
Därför finns det varje vecka möjlighet att ge en gåva både på våra gudstjänster eller online. Vår bön är att vårt tionde och vårt givande skall bli till välsignelse för församlingen, personer i utsatthet och vår stad. Vi ser det som en förmån och en glädje att få ge av vårt överflöd in till Guds rike och Hans syften. Du kan närsomhelst vara med och ge din gåva kontant/kort på någon av våra gudstjänster, via Vallhamrakyrkans Bankgiro: 507-5460med hjälp av swish-appen på din mobil (Swish nummer: 123 149 27 50), eller genom Paypal. Paypal är ett enkelt och säkert sätt att genomföra din betalning på via nätet. Och du behöver inte vara medlem för att kunna ge din gåva. Klicka bara på PayPal-knappen nedan och skriv in dina bank- och personuppgifter, så dras summan du valt direkt från ditt kort.

Tack för din gåva!