Vallhamrakyrkans Församlingsdag 2019

4 Maj | Järnholmen | En heldag för hela församlingen!

4 MAJ

FÖRSAMLINGSDAG MED VALLHAMRAKYRKAN

OCH DU ÄR INBJUDEN!

Lördagen den 4:e Maj ser vi fram emot åka på församlingsdag till Smyrnagården vid Jernholmen, utanför Alingsås. Det blir en härlig dag för hela församlingen med gemenskap, god mat, tävlingar, tips-promenad, undervisning, lovsång och bön!
Vi kommer ordna gemensam transport för att underlätta för så många som möjligt att delta i församlingsdagen. Kl 09.30 är det gemensam avfärd från Vallhamrakyrkan för den som vill.

Församlingsdagen börjar kl 10.00 och beräknas avsluta med middag och avfärd kl 16.30
Kostnad: 150 kr/person (Barn 0-12 år gratis).

Anmälan sker senast Måndagen den 29:e April. Betala anmälningsavgiften i samband med anmälan till Bankgiro: 507-5460 eller Swish: 123 149 27 50. Ange att det är betalning av Församlingsdagen och vilka betalningen gäller.
Om kostnaden är ett hinder för att du ska delta kan du kontakta vår pastor, Daniel Thorvaldsson.

ANMÄLAN

Här nedan kan du anmäla dig till församlingsdagen. Har du frågor, tveka inte att kontakta oss på info@vallhamrakyrkan.se eller på 031 – 26 40 86

(Om anmälnings-formuläret inte syns nedanför så tryck på knappen för att komma direkt till anmälningssidan)