Hej!

Såhär i corona-tider så ser vi ett stort behov av att under säkra former fortsätta ses, dela livet och tron på Jesus! Denna längtan lade grunden till initiativet ”Foajén”, som är en mötesplats för högst 8 personer åt gången där vi fikar, ber och uppmuntrar varandra med Guds ord!

Foajén är öppen varje Måndag kl 11.00 i Vallhamrakyrkan på Oxledsvägen 4 i Sävedalen och då vi enbart tar in 8 pers åt gången krävs det att man anmäler sig inför varje tillfälle! Anmäl dig via formuläret nedan, eller ring expeditionen på 031- 26 40 86.

Varmt välkommen till Fika, Bön & Bibel i Foajén!