Vad är Celebrate Recovery?

Celebrate Recovery är ett kristet 12-stegsprogram för alla med sår, ovanor och beroenden och kombinerar 12-stegsprogrammet med Bibeln – inte minst Saligprisningarna i Jesu bergspredikan. Mer än 4 miljoner människor har redan gått igenom programmet runt om i världen. Till hösten 2019 kommer vi att starta stegstudiegrupper i Vallhamrakyrkan där man i en trygg grupp och med ett genomarbetat material kan få hjälp med sina sår, ovanor eller beroenden. För att få mer information om Celebrate Recovery kan du dels läsa mer på Celebrate Recovery Sverige’s hemsida, kolla på info-videon nedan eller höra av dig till vår ansvarige för Celebrate Recovery instegsgrupper i Vallhamrakyrkan, Renée Nilsson genom att fylla i formuläret nedan.

Anmälan

Har du frågor om Celebrate Recovery eller vill du anmäla dig till en instegsgrupp? SKicka ett mail här nedan med ditt namn och kontaktinformation så återkommer vi till dig så snart vi kan! Varmt välkommen!