Detta vittnesbörd delas utav Lena, som blev helad och blev övertygad om Guds existens.

”Jag är 24 år gammal kvinna, från Linköping. Jag har varit inlagd på avdelning 38 här i Linköping, 2018, 6 dagar under augusti månad, sedan var jag med om mirakel (helande, gudsnärvaro, frälsning) där jag var med om en rad händelser som jag inte kan förklara förutom att det var Gud som låg bakom allt. Jag är inte troende från början och trodde starkt att Gud inte fanns förrän det mirakel jag varit med om. Jag har haft ont i kroppen i 10 år och har inte längre ont idag. En månad efter att jag kom ut från sjukhuset kände jag en stark längtan och maning att gå till Pingstkyrkan här i Linköping. Den dagen kom att förändra mitt liv för alltid då en person från församlingen, en pastorsfru, gick upp på scenen och sa orden: ”Gråt inte mer, jag har sett dina tårar. En person har kommit hit idag, jag bar dig när du var som svagast”. Några månader efteråt börjar jag tro på Gud och började läsa Bibeln, en bok som jag tidigare inte vågade öppna ens för att jag trodde att den inte kunde läsas av någon som mig. Jag kunde bara se en dömande Gud framför mig och jag trodde inte ens på att han fanns. Allt blev så klart för mig när jag förstod att Gud fanns. Det fanns alltså någon som trots allt hörde mina böner! Några månader efteråt är jag inne på Facebook och då ser jag ett evenemang som heter ”Jesus finns på avdelning 38. Livsviktigt”. Det var ännu ett tecken på att Gud fanns! I mina innersta tvivel undrade jag ändå om Gud verkligen fanns eller om det jag varit med om bara var rena sammanträffanden. Jag ville i mina innersta tvivel veta att det verkligen var en Gud som låg bakom allt. Jag är nere i källaren och ber en bön till Gud medan min mamma fixar sin cykel. ”Gud, kan du visa mig om det jag varit med om är från dig, är det ett mirakel eller är det bara en slump, kan du visa mig det, jag behöver få veta det, visa mig det nu, att du finns!” En sekund efter bönen och jag öppnar ögonen ser jag ordet MIRACLE framför mig, mina ögon är fästa på min systers cykel, under hennes cykelsadel står detta ord. Gud hade inte bara frälst mig så att jag kommit till tro på Jesus, utan ÄVEN helat mig. Det var något helt otroligt för mig.”